38

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, από το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι μέσω Διαδικτύου διαφήμιζε πως πωλούσε δυσεύρετα φάρμακα και κυρίως το αντι-ιικό Tamiflu, το οποίο πλέον δεν υπάρχει στην αγορά.

Ο 37χρονος το τελευταίο δεκαήμερο είχε κλείσει παραγγελίες, για να διαθέσει σε ενδιαφερόμενους μεγάλες ποσότητες του φαρμάκου Tamiflu στη διπλάσια από την κανονική του τιμή. Όμως, ενώ είχε εισπράξει το αντίτιμο, δεν παρέδωσε σε κανέναν από τους ενδιαφερόμενους το φάρμακο.

Ο δράστης με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία, ενώ από την αστυνομία γίνεται έκκληση στους χρήστες του Internet να αποφεύγουν την αγορά φαρμάκων μέσω Διαδικτύου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ