Ερώτηση Έβερτ για το δύσκολο χειμώνα στις περιοχές της άγονης γραμμής
Τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες συνδέει ο Μ.Έβερτ σε ερώτησή του προς τους αρμόδιους υπουργούς, σημειώνοντας ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες στα νησιά και ζητά να μάθει τι θα πράξει η κυβέρνηση.
28
Τις τελευταίες εξελίξεις στην Ολυμπιακή με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες συνδέει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ σε ερώτησή του προς τους υπουργούς Μεταφορών, Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού.
Ο κ. Έβερτ σημειώνει ότι περάν των δυσμενών παρενεργειών που θα προκύψουν είτε από την πτώχευση είτε από την πώληση της Ολυμπιακής, θα δημιουργηθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.
Για το λόγο αυτό, όπως σημειώνουν δημοσιεύματα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ρωτά τους υπουργούς:
* Ποια είναι τα ακτοπλοϊκά σκάφη, τα δρομολόγια καθενός, η χρονολογία κατασκευής τους και η ταχύτητα πλεύσης του.
* Ποιος είναι ο ανώτατος χρόνος από την κατασκευή τους που θα επιτρέπεται στα πλοία αυτά να εκτελούν δρομολόγια και εάν θα συντομευτεί αυτός ο χρόνος.
* Τι θα γίνει με τις άγονες γραμμές, ειδικά τη χειμερινή περίοδο.
Παράλληλα, ο κ. Έβερτ σημειώνει ότι η κατάσταση στην ακτοπλοία με τις συνεχείς βλάβες στα πλοία το περασμένο καλοκαίρι, είχαν ως συνέπεια να δυσφημηθεί ο τουρισμός μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: «Υπήρχε φωτιά κοντά μας, αδιανόητα τυχερή που ζω» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία της Ελευθερίας Δρίγκα
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βγάζει από τον «πάγο» την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Το 3-0 από τον Ζέλσον Μαρτίνς με προβολή (vid)
- Από τα reality στην πολιτική: Η Σάρον Όσμπορν «γλυκοκοιτάζει» το δημαρχείο του Μπέρμιγχαμ
- Στα άκρα η κόντρα Κίνας – Παναμά για τα λιμάνια της διώρυγας
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 14χρονος από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων

