Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους των Κυπριακών Αερογραμμών στη Ρόδο
Αεροσκάφος Airbus 320 των Κυπριακών Αερογραμμών, που εκτελούσε την πτήση Λάρνακα - Αθήνα με 149 επιβάτες, υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου έπειτα από ψευδή ένδειξη βλάβης στο σύστημα κλιματισμού. Ασφαλείς επιβάτες και πλήρωμα.
28
Αεροσκάφος Airbus 320 των Κυπριακών Αερογραμμών, που εκτελούσε την πτήση 312 Λάρνακα – Αθήνα με 149 επιβάτες, υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση την Τρίτη στο αεροδρόμιο της Ρόδου έπειτα από ψευδή ένδειξη βλάβης στο σύστημα κλιματισμού.
Οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος δεν διέτρεξαν κανένα κίνδυνο και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με αεροσκάφος της Eurocypria που μετέβη από τη Λάρνακα στη Ρόδο για αυτό το σκοπό.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Κυπριακών Αερογραμμών, η βλάβη παρουσιάστηκε σε αισθητήρα ενός από τα δύο συστήματα κλιματισμού.
«Ο κυβερνήτης έκρινε ορθό να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου» είπε ο κ. Αγγελής και πρόσθεσε ότι ο κυβερνήτης του Airbus ανέφερε πως δεν υπήρξε διαφοροποίηση της πίεσης στην καμπίνα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης ούτε οποιαδήποτε δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού. Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι το αεροσκάφος θα μπορούσε να είχε συνεχίσει την πορεία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-1: «Πράσινα» δώρα και «ασπρόμαυρο» προβάδισμα
- «Sarajevo safari»: Η Ιταλία εξετάζει 80χρονο για την υπόθεση «τουρισμού ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο
- Κέρκυρα: Σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας – Πτώσεις δέντρων και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος
- Άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με πέναλτι του Γιακουμάκη (vid)
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις κατά τρένων σκοτώνουν τη γραμμή ζωής – Απομονώνουν περιοχές από την υπόλοιπη χώρα
- Δασκάλα γιόγκα ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών και φίλων επειδή δεν της δάνειζαν χρήματα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο
