
Αγόρι γέννησε την Πέμπτη η Μπρίτνι Σπίαρς
Ένα υγιέστατο αγόρι γέννησε την Πέμπτη η Αμερικανίδα ποπ σταρ Μπρίτνι Σπίαρς, όπως ανακοίνωσε η ίδια και ο σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλάιν, στο δικτυακό τόπο της τραγουδίστριας. «Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι και υγιείς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
38
Ένα υγιέστατο αγόρι γέννησε την Πέμπτη η Αμερικανίδα ποπ σταρ Μπρίτνι Σπίαρς, όπως ανακοίνωσε η ίδια και ο σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλάιν, στο δικτυακό τόπο της τραγουδίστριας.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι και υγιείς».
Οι φωτογράφοι έχουν κατακλύσει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Σάντα Μόνικα του Λος Αντζελες, όπου γέννησε η Σπίαρς. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, το μωρό γεννήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η Σπίαρς και ο Φέντερλάιν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2004, έπειτα από σχέση έξι μηνών. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο. Ο Φέντερλάιν έχει δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Σαρ Τζάκσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Πρωταθλητής ο Καραλής στο επί κοντώ για 6η σερί χρονιά (vid)
- Σαράντα αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο – Μάχη σε πέντε μέτωπα για τους πυροσβέστες
- Καλλιθέα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού της 37χρονης εγκύου από τον σύντροφό της
- Συρία: Ο Γκουτέρες ζητά να γίνει σεβαστή η εθνική κυριαρχία της χώρας
- Η μητέρα του Μπεν και του Κέισι Άφλεκ, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών – Η τελευταία επιθυμία της
- Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Φιλική ήττα για τη Ναϊμέγκεν από την Έλβερσμπεργκ (1-0)


