
Τροποποιήσεις στα δρομολόγια Μετρό και Προαστιακού την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου
Αλλαγές στα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό Μοναστηράκι-Αεροδρόμιο αλλά και στα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου θα γίνουν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, λόγω εκτέλεσης έργων του ΟΣΕ στη γραμμή του Προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.
88
Αλλαγές στα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό Μοναστηράκι-Αεροδρόμιο αλλά και στα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου θα γίνουν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, λόγω εκτέλεσης έργων του ΟΣΕ στη γραμμή του Προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.
Έτσι, από την Δευτέρα, το πρώτο πρωινό δρομολόγιο του Μετρό από Μοναστηράκι προς Αεροδρόμιο θα ξεκινά κανονικά στις 5:51. Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο θα ξεκινά στις 6:01. Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Αεροδρόμιο προς Μοναστηράκι θα ξεκινά κανονικά στις 6:30.
Το τελευταίο δρομολόγιο από Μοναστηράκι προς Αεροδρόμιο θα ξεκινά στις 19:21 και το τελευταίο δρομολόγιο από Αεροδρόμιο προς Μοναστηράκι θα ξεκινά στις 20:30.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών αναλυτικοί πίνακες των δρομολογίων και των χρόνων διέλευσης των συρμών ανά σταθμό υπάρχουν σε όλους τους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας.
Από την άλλη ο Προαστιακός θα εκτελεί δρομολόγια από τις 06:00 έως τις 21:00. Συγκεκριμένα, από το Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης) ο πρώτος συρμός με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο θα αναχωρεί στις 06:06 και ο τελευταίος στις 19:36.
Από το Διεθνές Αεροδρόμιο ο πρώτος συρμός με προορισμό το Σταθμό Λαρίσης θα αναχωρεί στις 07:20 και ο τελευταίος στις 20:20.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το Ελ Σαλβαδόρ κατέγραψε το 2025 τη μαζικότερη φυγή δημοσιογράφων μετά τον εμφύλιο πόλεμο
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μεξικό: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2025
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου