51

Σε κατάληψη του κτιρίου της εταιρείας επί της οδού Αθηνών 30 στον Πειραιά προχωρούν από την Πέμπτη και έως τη Δευτέρα η οι εργαζόμενοι της καπνοβιομηχανίας Κεράνης λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων. Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζεται και το εργοστάσιο της βιομηχανίας καπνού.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική επιστολή της μητρικής εταιρίας Κεράνης Συμμετοχών ΑΕ στη διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη διάρκεια της κατάληψης δεν θα υπάρχει παραγωγική δραστηριότητα.

Η διοίκηση της εταιρίας, όπως και αυτή της θυγατρικής καπνοβιομηχανίας, αναζητά τρόπο για την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπιση του υπάρχοντος προβλήματος ρευστότητας, με την εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης και τη ρύθμιση των υποχρεώσεων της (ευρισκόμενη ήδη σε σχετικές διαπραγματεύσεις) και ευελπιστεί ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ