30

Οι Αρχές της Ταϊλανδης συνέλαβαν έναν 32χρονο Αλγερινό, ο οποίος καταζητείται στο πλάισιο των ερευνών για τις βομβιστικές του περασμένου Ιουλίου στο λονδρέζικο μετρό. Ο Ατάμνια Γιασίν πιστεύεται ότι προμήθευσε τους βομβιστές με πλαστά διαβατήρια.

Οι Αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση στις αρχές Αυγούστου, όταν εντόπισαν 452 πλαστά διαβατήρια ευρωπαϊκών χωρών στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nation -αγγλόφωνη εφημερίδα που απευθύνεται στην πακιστανική κοινότητα της Βρετανίας, στην κατοχή του 32χρονου Αλγερινού βρέθηκαν 180 πλαστά γαλλικά και ισπανικά διαβατήρια.

Ο ύποπτος κρατείται και ανακρίνεται από την Αστυνομία της Ταϊλάνδης. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Ταϊλανδοί θα τον παραδώσουν στη βρετανική αστυνομία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ