
«Μπλόκο» της Αστυνομίας σε απάτη ύψους 8,5 εκατ. ευρώ
Η πιο μεγάλη απάτη των τελευταίων ετών στα αστυνομικά χρονικά παραλίγο να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό υποκατάστημα τράπεζας, όπου μέλη σπείρας προσπάθησαν να ρευστοποιήσουν μετοχές που είχαν αποσπάσει από υπερήλικα δικηγόρο μαζί με την ταυτότητά του.
27
Η πιο μεγάλη απάτη των τελευταίων ετών στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά παραλίγο να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό υποκατάστημα τράπεζας, όπου μέλη σπείρας προσπάθησαν να ρευστοποιήσουν μετοχές, αξίας 1 εκατ. ευρώ, που είχαν αποσπάσει με δόλιο τρόπο από υπερήλικα δικηγόρο μαζί με την ταυτότητά του.
Ο δικηγόρος Ηλίας Μανούσης, 103 ετών, κλήθηκε από αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής για να δει τους «δικούς του ανθρώπους», που είχαν πάει στην τράπεζα για να εξαργυρώσουν τις μετοχές.
Έκπληκτος αυτός, τους είπε ότι έβλεπε για πρώτη φορά τους «δικούς του ανθρώπους» και ότι βεβαίως δεν ήξερε κανέναν τους.
Έτσι, οι δράστες συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην εισαγγελία.
Προ ημερών οι ίδιοι άνθρωποι είχαν εξαργυρώσει επιταγές αξίας 3.000 ευρώ, ενώ η περιουσία του κ. Μανούση, που είναι ιδρυτικό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αποτελείται από μετοχές συνολικής αξίας 8,5 εκατ. ευρώ.
Όπως επισήμαναν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, αν οι φιλόδοξοι απατεώνες κατόρθωναν να ρευστοποιήσουν την τεράστια περιουσία του υπερήλικα δικηγόρου θα πραγματοποιούσαν τη μεγαλύτερη απάτη στα αστυνομικά χρονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


