
Λάθη γίνονται, σχολίασε ο Θ.Ρουσόπουλος για την προειδοποιητική επιστολή
«Ανθρωποι είναι στις Βρυξέλλες, μπορεί να κάνουν λάθη» σχολίασε ο Θ.Ρουσόπουλος για τη δημοσιοποίηση από την Κομισιόν προειδοποιητικής επιστολής για την ονομαστικοποίηση μετοχών στα ΜΜΕ. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταλεί η προειδοποιητική επιστολή.
38
«Ανθρωποι είναι στις Βρυξέλλες, μπορεί να κάνουν λάθη…» σχολίασε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη δημοσιοποίηση και μετά την απόσυρση από την Κομισιόν προειδοποιητικής επιστολής για την ονομαστικοποίηση μετοχών στα ΜΜΕ.
Σε άλλη σχετική ερώτηση ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι δεν γνωρίζει να έχει ξαναγίνει αντίστοιχο λάθος, ούτε τις περαιτέρω προθέσεις της Επιτροπής.
«Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο να αποστείλει την προειδοποιητική επιστολή για το ζήτημα της ονομαστικοποίησης στα ΜΜΕ, δεν μπορεί να το αποκλείσει κανένας» τόνισε.
Προσέθεσε πως «αν ισχύει εκείνο το οποίο διαβάσαμε, πρόκειται για μια συζήτηση που πηγαίνει σε βάθος χρόνου κι έχει ξεκινήσει πριν από 17 χρόνια περίπου. Το ζήτημα της ονομαστικοποίησης είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τα ΜΜΕ, τους νόμους αυτής της χώρας και όχι μόνο. Και σε άλλες χώρες υπάρχουν νόμοι που επιτρέπουν ή επιβάλλουν ονομαστικοποίηση μετοχών στα ΜΜΕ».
Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση για τη «διαρροή εκτίμησης από κυβερνητικές πηγές πως το τεχνικής φύσης λάθος συναρτάται με διαπλεκόμενα συμφέροντα», ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε πως παγίως δεν σχολιάζει «διαρροές» εκτιμήσεων.
Σε συναφή ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως ο ίδιος συγκρατεί «αυτό το οποίο ειπώθηκε από την αρμόδια διεύθυνση, πως πρόκειται για τεχνικό λάθος, για τη δημοσιοποίηση απόφασης, η οποία δεν είχε καν συζητηθεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο Αυτοδιοικητικό-Επιχειρηματικό Κέντρο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας

