Εσπευσμένη προσγείωση ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ λόγω ένδειξης για βλάβη
Ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προσγειώθηκε για προληπτικούς λόγους σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στην περιοχή της Σκάλωμα Τροιζηνίας, έπειτα από ένδειξη των οργάνων για ενδεχόμενη βλάβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Στην περιοχή έσπευσαν δύο Super Puma.
36
Ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προσγειώθηκε για προληπτικούς λόγους σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στην περιοχή της Σκάλωμα Τροιζηνίας, έπειτα από ένδειξη των οργάνων για ενδεχόμενη βλάβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του ΓΕΑ, το ελικόπτερο με δύο γιατρούς κατευθυνόταν προς τη Νεάπολη Λακωνίας για να παραλάβει ασθενή.
Δύο ελικόπτερα Super Puma μεταφέρουν στην περιοχή τεχνικούς που θα εξετάσουν το ελικόπτερο και θα παραλάβουν τους γιατρούς προκειμένου να εκτελέσουν τη διακομιδή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λούκα Κατσέλη: Σημαντική η απόφαση του Αρείου Πάγου για την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών
- Ιράν: Στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ θα θυσιαστεί ο ιρανικός λαός, φοβάται ο Τζαφάρ Παναχί
- Τζέφρι Επσταϊν – Νορβηγία: Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Γιάγκλαντ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
- Αταμάν: «Χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση – Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει»
- Σε τροχιά συρρίκνωσης ο πληθυσμός των ΗΠΑ

