
Την παρέμβαση Καραμανλή φέρεται να ζητά ο πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων Ειρηναίος
Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με την οποία του ζητά να παρέμβει για να τερματιστεί η τεχνητή έκρυθμη κατάσταση -όπως αναφέρει- φέρεται να απέστειλε ο πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος.
43
Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με την οποία του ζητά να παρέμβει για να τερματιστεί η τεχνητή έκρυθμη κατάσταση -όπως αναφέρει- φέρεται να απέστειλε ο πατριάρχης πρώην Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ στην ιστοσελίδα της, στην επιστολή -η οποία παραμένει άγνωστο εάν έχει επιδοθεί ακόμα στον πρωθυπουργό- ο κ. Ειρηναίος φέρεται να κατηγορεί για ωμή και άκομψη παρέμβαση τον υφυπουργό Εξωτερικών Παναγιώτη Σκανδαλάκη, την Ελληνίδα πρόξενο στα Ιεροσόλυμα Ελένη Σουρανή αλλά και τον πατριάρχη Βαρθολομαίο για μεροληπτική στάση.
Φέρεται, δε, να αποδίδει την κρίση στα Ιεροσόλυμα σε συνομωσία και προσωπικές φιλοδοξίες Αγιοταφιτών αδελφών του, ενώ διατυπώνει κατηγορίες και για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 8 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League

