Την αποχωρησή του από τη Μάντσεστερ ζήτησε ο Φαν Νίστελροϊ
Την φανέλα διαφορετικής ομάδας από αυτής της Μάντσεστερ θέλει να φορέσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Φαν Νίστελροϊ. Ο Ολλανδός, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «SUN», ζήτησε από τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να ειηγηθεί την παραχωρησή του.
Να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SUN» ο Ολλανδός σταρ σε συνάντηση του με τον προπονητή των «μπέμπηδων», Αλεξ Φέργκιουσον, του ζήτησε να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.
Ο Φαν Νίστελροϊ είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που τον «μεταχειρίστηκε» φέτος ο Σκωτσέζος προπονητής και αποφάσισε πως είναι καλύτερο για αυτόν να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα Καλογεράκια πηγαίνουν στο Μουσείο Καζαντζάκη και παρουσιάζουν μία συναυλία εμπνευσμένη από τον λόγο και την αλληλογραφία του Νίκου Καζαντζάκη