Ο κομματισμός έχει εκλείψει στις Ένοπλες Δυνάμεις, απαντά στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Αμυνας
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν ερώτηση για «ηλεκτρονικό φακέλωμα» στελεχών του υπουργείο Εθνικής Αμυνας το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποκαλύψουν τις ανομίες ΠΑΣΟΚ, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.
36
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν ερώτηση για για «ηλεκτρονικό φακέλωμα» στελεχών του υπουργείο Εθνικής Αμυνας το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποκαλύψουν τις ανομίες ΠΑΣΟΚ, δήλωσε τη Δευτρέρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.
Η ερώτηση αναφέρεται σε «οργάνωση ηλεκτρονικού κυκλώματος παρακολούθησης στελεχών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας» και σε φωτογραφίες στελεχών ομαδοποιημένες σε «γαλάζιους» και «άλλης κομματικής απόχρωσης».
«Οι ερωτώντες Βουλευτές, στην αγωνιώδη τους προσπάθεια να ανακαλύψουν σκάνδαλα στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποκαλύψουν το ζοφερό πρόσωπο και τις ανομίες του συστήματος ΠΑΣΟΚ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός.
Οι ερωτώντες βουλευτές, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, υπέπεσαν σε βαρύτατο πολιτικό ολίσθημα χρεώνοντας πρακτικές του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία.
Ο κομματισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις, προϊόν της διάβρωσης του Κράτους από το σύστημα ΠΑΣΟΚ, έχει οριστικά εκλείψει, τονίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και καλεί το ΠΑΣΟΚ «να ασχοληθεί σοβαρά με την άμυνα της χώρας» και «να μην ακολουθεί την πολιτική της εξαπάτησης και του αποπροσανατολισμού που υποβαθμίζει τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και ευτελίζει την πολιτική μας ζωή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η ΕΕ ανακοινώνει πρόγραμμα συνεργασίας με τη Βολιβία δισεκατομμυρίων ευρώ
- Λίβανος: Ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων συζητά στην Ουάσιγκτον για τον αφοπλισμό της Χεζμπολά
- Νότιο Σουδάν: Πυρπόλησαν και λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις της Save the Children στην Τζόνγκλεϊ
- Βενεζουέλα: Νομοσχέδιο για την αμνηστία υιοθέτησε ομόφωνα σε πρώτη ανάγνωση το κοινοβούλιο
- Κολομβία: Δύο σωματοφύλακες γερουσιαστή σκοτώνονται σε ένοπλη επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του
- Μαρόκο: Πάνω από 140.000 άνθρωποι απομακρύνονται εσπευσμένα από τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών