
Τουριστικό αεροσκάφος από την Ελλάδα εισήλθε κατά λάθος στον ισραηλινό εναέριο χώρο
Τουριστικό αεροσκάφος προερχόμενο από την Ελλάδα αναχαιτίστηκε το Σάββατο από δύο ισραηλινά μαχητικά F-15, καθώς εισήλθε, χωρίς να έχει λάβει προηγουμένως σχετική άδεια, στον ισραηλινό εναέριο χώρο. Το γεγονός ανακοίνωσε στρατιωτική πηγή του Ισραήλ.
71
Τουριστικό αεροσκάφος τύπου «Τσέσνα», προερχόμενο από την Ελλάδα, αναχαιτίστηκε το Σάββατο από δύο ισραηλινά μαχητικά F-15, καθώς εισήλθε, χωρίς να έχει λάβει προηγουμένως σχετική άδεια, στον ισραηλινό εναέριο χώρο. Το γεγονός ανακοίνωσε στρατιωτική πηγή του Ισραήλ.
Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, αναγκάστηκε να προσγειωθεί σε στρατιωτικό αεροδρόμιο.
Σύμφωνα με την πηγή, ο κυβερνήτης δήλωσε ότι ήθελε να κάνει αναγκαστική προσγείωση σε ισραηλινό αεροδρόμιο, λόγω έλλειψης καυσίμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ, αναμεσά τους παιδιά και πλήρωμα ασθενοφόρου
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο