«Number one» πάρτι για την Έλενα Παπαρίζου εν όψει της αναχώρησης για το Κίεβο
Στους ρυθμούς του My number one δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας το αποχαιρετιστήριο πάρτι της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία ολοκλήρωσε την περιοδεία της και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Κίεβο της Ουκρανίας για τον 50ό διαγωνισμό της Eurovison την 21η Μαΐου.
51
Στους ρυθμούς του My number one δόθηκε το αποχαιρετιστήριο πάρτι της ΕΡΤ, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία ολοκλήρωσε την περιοδεία της και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Κίεβο εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον 50ό διαγωνισμό της Eurovision την 21η Μαΐου.
Σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Αθήνας φίλοι και συνεργάτες της Έλενας Παπαρίζου ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πρόκειται να ερμηνεύσει το κομμάτι My number one σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους του ίδιου και της Ναταλίας Γερμανού.
Μεταξύ των παριστάμενων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για την Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Αριστείδης Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις
- Θυμός: Πως μπορούμε να τον «πετάξουμε» από πάνω μας;
- Βιετνάμ: Φρικτό εργατικό δυστύχημα – Βιομηχανικός τεμαχιστής «ρούφηξε» 34χρονο
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)











































![Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/HH1Ke9QWMAATsaz-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442