
Αποφυλάκιση με όρους ζητά ο ιερέας Κύριλλος Σταυρόπουλος
Να αποφυλακισθεί με όρους ζήτησε τη Δευτέρα από την Εισαγγελία Πειραιά ο ιερέας Κύριλλος Σταυρόπουλος, που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση αρχαίου αιγυπτιακού κίονα από μοναστήρι των Κυθήρων.
38
Να αποφυλακισθεί με όρους ζήτησε τη Δευτέρα από την Εισαγγελία Πειραιά ο συνεργάτης του αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη, ιερέας Κύριλλος Σταυρόπουλος, που είναι προφυλακισμένος με το υπ. αριθ.183/2005 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση αρχαίου αιγυπτιακού κίονα από μοναστήρι των Κυθήρων.
Στην αίτησή του για την άρση των περιοριστικών όρων ο ιερέας ζητά από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να παύσει η προσωποκράτησή του και να προβλέπεται εκτός από την απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η τακτική του παρουσία στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Επίσης, στην αίτηση του ο ιερέας Κύριλλος Σταυρόπουλος υποστηρίζει ότι ουδέποτε έχει καταδικασθεί, δεν έχει καμία πρόθεση να διαφύγει στο εξωτερικό και διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.
Στο αίτημα του θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που εξέδωσε και το βούλευμα προφυλάκισης του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκαν Ίνγκασον και Πελίστρι – Δεν παίζουν στα τελευταία τρία ματς
- Greece Awaits Fitch Rating Amid Global Uncertainty
- Μεσολόγγι: Μυστήριο με τον θάνατο 62χρονου σε κτηνοτροφική εγκατάσταση
- ΗΠΑ: Κάλεσμα αφύπνισης – Γιατί το Ιράν σηματοδοτεί το τέλος της αμερικανικής πρωτοκαθεδρίας
- Πώς μια αρειανή πέτρα κράτησε όμηρο το ρομπότ Curiosity για μια εβδομάδα
- Θεσσαλονίκη: Παραχώρηση οικοπέδου στο Δήμο για ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού
