Την ερχόμενη εβδομάδα ανακοινώνεται ο «ανασχηματισμός» των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ
Ως τη Δευτέρα, ή σε κάθε περίπτωση ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ανακοινώνεται η αναδιάταξη προσώπων του άτυπου οργάνου των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ, με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκληρώνει τις αλλαγές στο κόμμα.
28
Ως τη Δευτέρα, ή σε κάθε περίπτωση ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ανακοινώνεται η αναδιάταξη προσώπων του άτυπου οργάνου των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ, με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκληρώνει τις αλλαγές στο κόμμα.
O μεγαλύτερος αριθμός κοινοβουλευτικών στελεχών που θα αξιοποιηθεί στους συντονιστές είναι νέοι βουλευτές, ενώ θα διατηρηθεί η ποσόστωση γυναικών.
Όπως αναφέρει Το Βήμα, η σημαντικότερη ίσως μεταγραφή στους συντονιστές θεωρείται η ένταξη του πρώην γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος θα αναλάβει είτε τις εξωτερικές σχέσεις που είχε ως τώρα η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου ή τον τομέα Ανάπτυξης που διατηρούσε ο Χρήστος Παπουτσής.
Από τη θέση που θα πάρει τελικώς ο κ. Χρυσοχοΐδης θα εξαρτηθεί και τι θα γίνει με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος ήταν ως τώρα αναπληρωτής στον τομέα Εξωτερικών και Αμυνας.
Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Λοβέρδος θα παραμείνει στο όργανο, αλλά δεν είναι σίγουρη η θέση που θα έχει. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Ανωμερίτη, αναπληρωτή ως σήμερα του τομέα Ανάπτυξης.
Ρόλο αναλαμβάνει και ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος αναμένεται να διατηρήσει τη θέση (δημόσια διοίκηση) που κατείχε ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μετακομίζει στην υπό σύστασιν Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.
O Γιώργος Φλωρίδης αναβαθμίζεται από αναπληρωτής σε επικεφαλής του τομέα Oικονομίας και Δημοσίων Έργων που κατείχε ως τώρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Για τον τομέα Παιδείας προορίζονται δύο κυρίες (Συλβάνα Ράπτη και Ευαγγελία Σχοιναράκη), χωρίς να είναι σαφές ποια θα είναι επικεφαλής και ποια αναπληρώτρια.
Γυναίκες, όπως όλα δείχνουν, θα… κατακτήσουν πλήρως και τον τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς αναμένεται ότι η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου που ήταν ως τώρα αναπληρώτρια θα συγκατοικήσει με την κυρία Τόνια Αντωνίου.
Αδιευκρίνιστο παραμένει τι θα γίνει με τον Νάσο Αλευρά, ο οποίος ήταν ως τώρα αναπληρωτής στον τομέα Μορφωτικών Υποθέσεων, ενώ εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για τρία ακόμη στελέχη: τους κκ. Ευ.Αργύρη και Μ.Καρχιμάκη και την κυρία Χρύσα Αράπογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνούν τη διαδρομή του χρήματος οι Αρχές – Οι εταιρείες «οχήματα» και η παραίτηση Στρατινάκη
- Πυρηνικά «σύννεφα» πάνω από τον πλανήτη – Η λήξη της συμφωνίας New Start και το Ρολόι της Αποκάλυψης
- «Μελανί Αντουανέτα»: Περούκες, οργή και «όχι άλλα φέουδα» στην πρεμιέρα της Μελάνια Τραμπ
- Σκύλος: Από που προκύπτουν οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές του
- Σοκαριστικά στοιχεία για τις «θεραπείες μεταστροφής» στην ΕΕ – Πρώτη η Ελλάδα στη ντροπιαστική λίστα





