38

Συνάντηση με τη νεοεκλεγείσα γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είχε την Παρασκευή ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε στα νέα όργανα του κόμματος «καλό κουράγιο και καλή δύναμη» και τόνισε ότι «υπήρξε μια πολύ θετική αποδοχή όχι μόνο στο Εθνικό Συμβούλιο, αλλά και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία, και είμαστε έτοιμοι για τομές και για δουλειά».

Από την πλευρά της η κ. Ξενογιαννακοπούλου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το Εθνικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν και δεσμεύθηκε ότι με όλες της τις δυνάμεις θα προσπαθήσει να προσφέρει «σε αυτή τη νέα φάση που έχει μπει το ΠΑΣΟΚ, σε αυτή τη νέα νικηφόρα πορεία, να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, συλλογικά και δυναμικά».

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η νέα γραμματέας θα τα καταφέρει και θα γίνει καλή δουλειά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ