Πυρκαγιά κατέκαψε το εργοστάσιο αλλαντικών της Νίκας στα Σκόπια
Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο αλλαντικών της εταιρείας Νίκας στα Σκόπια από πυρκαγιά που ξέσπασε στην οροφή του κτιρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα, πιθανολογείται ωστόσο ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.
71
Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο αλλαντικών της ελληνικής εταιρείας Νίκας στα Σκόπια από πυρκαγιά που ξέσπασε στην οροφή του κτιρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.
Παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής, από το εργοστάσιο, η έκταση του οποίου εκτεινόταν σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα, δεν έμεινε απολύτως τίποτε. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, αν και όπως δήλωσαν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, οφείλεται μάλλον σε βραχυκύκλωμα.
Εκτός από τα κτίσματα, στις φλόγες παραδόθηκαν και όλες οι μηχανές και τα εμπορεύματα που βρίσκονταν στο εργοστάσιο, ενώ διασώθηκαν μόνο τα γραφεία.
Το εργοστάσιο της Νίκας στα Σκόπια απασχολεί 54 εργαζομένους και ήταν η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη βιομηχανία αλλαντικών στην ΠΓΔΜ. Λειτουργεί τέσσερα χρόνια και κόστισε περίπου οκτώ εκατ. ευρώ.
Παρά την καταστροφή της μονάδας της, η Νίκας θα συνεχίσει την παρουσία της στην αγορά αλλαντικών της ΠΓΔΜ, μέσω εισαγωγών από τα εργοστάσια της στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.
ΑΠΕ
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Αναντολού Εφές: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (pic)
- Short-Term Rentals Enter a Phase of Maturity in Greece and Europe
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος