Κοίλη οθόνη της Mitsubshi προσφέρει τρισδιάστατο θέαμα
Κοίλη οθόνη της Mitsubshi προσφέρει τρισδιάστατο θέαμα
36
Μια κοίλη, ημισφαιρική οθόνη προβολής που παρουσίασε η ιαπωνική Mitsubishi υπόσχεται να προσφέρει ευρυγώνιες εικόνες που δίνουν την αίσθηση του βάθους.
To σύστημα, στο οποίο προβάλλονται γραφικά υπολογιστή, αποτελείται από έναν κατακόρυφο λευκό θόλο διαμέτρου τριών μέτρων πάνω στον οποίο είναι στραμμένοι έξι περιμετρικοί προβολείς.
Το σύστημα μπορεί να τροποποεί κατάλληλα εικόνες που προορίζονται για τις συμβατικές, επίπεδες οθόνες έτσι ώστε να εξαλείφει τις παραμορφώσεις.
Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, η Mitsubishi Electric προορίζει το την οθόνη για «την αγορά διασκέδασης και διαφήμισης» -τιμή και ημερομηνία διάθεσης δεν έχει ανακοινωθεί.
Το σύστημα αναπτύχθηκε από τη θυγατρική Mitsubishi Precision, η οποία κατασκευάζει προσομειωτές πτήσης και οδήγησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έβγαλαν από το… σεντούκι 14.000 χρυσές λίρες
- Ο Λανουά δεν θέλει ξένους διαιτητές επειδή βλέπει ότι κλείνουν οι πόρτες
- Η Κίνα ξεκινά ξανά περιπολίες στις ακτές της Ταϊβάν, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442