Συνεχίστηκαν οι επαφές Καραμανλή με βουλευτές της ΝΔ στο Μαξίμου
Συνεχίστηκαν την Τρίτη οι επαφές του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με βουλευτές της ΝΔ. Τη φορά αυτή ήταν η σειρά των κ. Μπούρα, Βούλτεψη, Σαμπατζιώτη, Σταυρογιάννη, Κανελλοπούλου, Παπαδόπουλου και Χαϊτίδη να διαβούν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου.
71
Συνεχίστηκαν την Τρίτη οι επαφές του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με βουλευτές της ΝΔ. Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα των εκλογικών περιφερειών των βουλευτών.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Αθανασίου Μπούρα, Σοφίας Βούλτεψη, Δημήτρη Σαμπατζιώτη, Νίκου Σταυρογιάννη, Κρινιώς Κανελλοπούλου, Μιχάλη Παπαδόπουλου και Ευγένιου Χαϊτίδη να περάσουν την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο μόνος που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας ήταν ο κ. Χαϊτιδης, ο οποίος ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός μού έκανε την τιμή να έχουμε μία συνάντηση. Τα θέματα τα οποία συζητήσαμε αφορούσαν τα προβλήματα του νομού Σερρών και γενικότερα της περιφέρειας, για την οποία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επίσης, θέματα αποδήμου ελληνισμού, δεδομένου ότι, ως πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής, ασχολούμαι με αυτά».
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την Εκκλησία, απάντησε ότι δεν είναι στιγμή να κάνει κάποιο σχόλιο. Από τους υπόλοιπους βουλευτές, η κ. Βούλτεψη είπε στους δημοσιογράφους, χωρίς την παρουσία κάμερας, ότι μετέφερε στον πρωθυπουργό «ό,τι λέει ο κόσμος».
Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού θα συνεχιστούν την Τετάρτη με τους Στέλιο Παπαθεμελή, Κώστα Αγοραστό, Γιώργο Βαγιωνά, Μαρία Φώλια, Θανάση Κατσιγιάννη και Γιάννη Πλακιωτάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης