
Δύο μέλη της ΕΤΑ συνελήφθησαν στη Βαλένθια – Κατασχέθηκαν όπλα και εκρηκτικά
Δύο μέλη της βασκικής οργάνωσης ΕΤΑ συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Βαλένθια της Ισπανίας. Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Χοσέ Αντόνιο Αλόνσο, οι Αρχές κατέσχεσαν ποσότητες εκρηκτικών, δύο πιστόλια και αρκετά έγγραφα.
30
Δύο μέλη της βασκικής οργάνωσης ΕΤΑ συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Βαλένθια της Ισπανίας. Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Χοσέ Αντόνιο Αλόνσο, οι Αρχές κατέσχεσαν ποσότητες εκρηκτικών, δύο πιστόλια και αρκετά έγγραφα.
Όπως μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Οι ύποπτοι έμεναν σε εστία που συνήθως μένουν ξένοι τουρίστες.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή -στο κέντρο της πόλης- ενώ πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν τα εκρηκτικά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δύο ύποπτους παραδέχθηκε τη στιγμή της σύλληψής του ότι είναι μέλος της βασκικής οργάνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον πρόεδρο της Ιταλίας ο Θοδωρής Κυριακού – Τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης της GEDI
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Σταμπουλίδης: Πολύ κοντά ο διαγωνισμός για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- «Κλειστά» αυτιά στα σενάρια
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παπαδοπούλου: Η σταθερότητα «χτίζεται» σε συμμαχίες
- Βιασμό κατήγγειλε 30χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος
- Η χαοτική, ερωτική ζωή του Τζακ Νίκολσον: Ένας γάμος, αρκετοί παθιασμένοι έρωτες και έξι παιδιά


