
«Ναι» με απουσίες στην πρόταση του υποψήφιου γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Ομόφωνα ψηφίστηκε η γραπτή πρόταση που κατέθεσε ο υποψήφιος γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κίτσιος. Σημειώνεται ότι μέρος των συνέδρων υπό τον Μιχάλη Κατρίνη παρέμεινε εκτός της αίθουσας. Με βάση την πρόταση, η ΠΑΣΠ παραμένει στη Ν.ΠΑΣΟΚ.
30
Ομόφωνα ψηφίστηκε η γραπτή πρόταση που κατέθεσε ο υποψήφιος γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κίτσιος. Σημειώνεται ότι μέρος των συνέδρων υπό τον Μιχάλη Κατρίνη παρέμεινε εκτός της αίθουσας. Με βάση την πρόταση, η ΠΑΣΠ παραμένει στη Ν.ΠΑΣΟΚ.
Η πρόταση του κ. Κίτσιου για την οργανωτική δομή της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει τη δημιουργία ισχυρής περιφερειακής οργάνωσης, εκλογή Εθνικού Συμβουλίου 100 μελών με σταυροδοσία (σε ποσοστό 40%) με πλήρη θητεία.
Η εκλογή γραμματέα με πλήρη θητεία και η συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο των τριμελών γραμματειών των περιφερειακών συμβουλίων, η διοργάνωση των συμβουλίων αυτών μέσα από περιφερειακά συνέδρια, περιλαμβάνονται επίσης στην πρόταση του κ. Κίτσιου.
Σε ό,τι αφορά την ΠΑΣΠ, αυτή παραμένει στη Ν. ΠΑΣΟΚ ως οργανικό τμήμα της με πολιτική αυτονομία στη λήψη αποφάσεων και στη διαμόρφωση πολιτικών θέσεων, ενώ δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη της που συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια της παράταξης, ανεξάρτητα αν είναι μέλη της Ν. ΠΑΣΟΚ. Επίσης, ψηφίστηκε η διοργάνωση συνδιάσκεψης της ΠΑΣΠ κάθε δύο χρόνια.
Πριν την ψηφοφορία το λόγο πήραν οι Παντελής Καμάς και Μιχάλης Κατρίνης.
Ο κ. Καμάς είπε ότι το συνέδριο οφείλει να έχει κατάληξη ενότητας και συσπείρωσης και ότι «δεν είναι πολιτική μας επιλογή να είναι κάποιοι σύντροφοι έξω».
Σε διαφορετικό μήκος κύματος ο Μιχάλης Κατρίνης: «Δυστυχώς κάποιοι έφεραν τελεσίγραφα και θα οδηγηθούμε σε ψηφοφορία, δηλαδή πάλι στην αρχή της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, δηλαδή πάλι στον διχασμό της οργάνωσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη

