
Πρόστιμα 350.000 ευρώ σε πρατήρια που διακινούσαν ακατάλληλα καύσιμα
Πρόστιμα συνολικού ύψους 355.303 ευρώ επιβλήθηκαν την Τετάρτη σε εννέα πρατήρια υγρών καυσίμων της Αττικής με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης. Τα δείγματα που ανέλυσαν τα Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων παρουσίαζαν αποκλίσεις από τις προδιαγραφές.
36
Πρόστιμα συνολικού ύψους 355.303 ευρώ επιβλήθηκαν την Τετάρτη σε εννέα πρατήρια υγρών καυσίμων της Αττικής με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα. Τα δείγματα καυσίμων που ανέλυσαν τα Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (ΚΕΔΑΚ) παρουσίαζαν αποκλίσεις από τις ισχύουσες προδιαγραφές.
Επίσης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Νίκος Στεφάνου διαβίβασε στον Εισαγγελέα Αγορανομίας Αθηνών δύο φακέλους επιτόπιων ελέγχων από τα ΚΕΔΑΚ, καθώς κατά τον έλεγχο του δείγματος βυτιοφόρου διαπιστώθηκαν αποκλίσεις από τις προδιαγραφές.
«Η αναβάθμιση των ΚΕΔΑΚ και η διεύρυνση του ελεγκτικού τους έργου αποτελεί κεντρικό στόχο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in
- Nonnamaxxing – Μήπως οι Iταλίδες γιαγιάδες κρατούν το μυστικό μιας μακράς και ευτυχισμένης ζωής;
- Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε
- Ο Τραμπ απειλεί με νέες επιθέσεις στο Ιράν αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο

