30

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη Σοφοκλέους την Τετάρτη με το γενικό δείκτη να διαμορφώνεται στις 2.655,95 μονάδες (+0,04%). Οι απώλειες του τραπεζικού κλάδου αντισταθμίστηκαν από τα κέρδη των τηλεπικοινωνιών, ενώ εκδηλώθηκε αγοραστικό ενδιαφέρον για μετοχές της μεσαίας και της μικρής κεφαλαιοποίησης.

Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με μικρή πτώση 0,24%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,76% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 0,79%.

Με θετική μεταβολή έκλεισαν οι περισσότεροι κλαδικοί δείκτες. Τη μεγαλύτερη άνοδο κατά 4,02% πέτυχε ο κατασκευαστικός, ενώ ακολούθησαν οι κλάδοι των ειδών-λύσεων πληροφορικής και των εκδόσεων με άνοδο 1,73% και 1,46% αντίστοιχα.

Αντίθετα ο κλάδος των επενδύσεων κατέγραψε τις μεγαλύτερες απώλειες 0,85% και ακολούθησαν ο τραπεζικός με πτώση 0,62% και ο κλάδος των ορυκτών-τσιμέντων με απώλειες 0,60%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε σε 152,3 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές που διαπραγματεύτηκαν, 132 έκλεισαν με άνοδο, 153 υποχώρησαν και 73 έμειναν αμετάβλητες.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ