Εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξαν για τις 29 Νοεμβρίου οι νοσοκομειακοί ιατροί
Αθήνα: Σε 24ωρη απεργία προχωρά τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ημέρα που αναμένεται να αρχίσει και η εφαρμογή του νέου συστήματος εφημεριών, η ΕΙΝΑΠ.
Αθήνα: Σε 24ωρη απεργία προχωρά τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ημέρα που αναμένεται να αρχίσει και η εφαρμογή του νέου συστήματος εφημεριών, η ΕΙΝΑΠ.
Σε συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη, το προεδρείο της ΕΙΝΑΠ υποστήριξε ότι το σχέδιο εφημεριών «είναι επικίνδυνο, καθώς πολλά από τα νοσοκομεία που θα κληθούν να εφημερεύουν το πρωί έχουν αρκετές ελλείψεις σε εξοπλισμό και ιατρικές ειδικότητες που είναι απαραίτητες ειδικά για τους βαρέως πάσχοντες».
Ακόμη, οι ιατροί διαμαρτύρονται για το νοσοκομείο «Αττικόν» το οποίο, όπως υποστηρίζουν, «υπολειτουργεί».
health.in.gr
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
