Χρυσό βραβείο για την διαφήμιση του Seat Ibiza
Οι βραβευμένες διαφημίσεις των μοντέλων της Seat είναι προϊόν συνεργασίας της ελληνικής αντιπροσωπείας, Τεχνοκάρ Α.Β.Ε.Ε. με την διαφημιστική εταιρεία Upset!.
Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η διαφημιστική καμπάνια της Seat, στο επίσημο φεστιβάλ διαφημιστικής δημιουργίας, ERMIS AWARDS 2004, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.
Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό σποτ του Ibiza με τον τίτλο Γυρίσματα (σ.σ.: αυτό με τον σκηνοθέτη), απέσπασε το πρώτο βραβείο -Χρυσός Ερμής- στην κατηγορία Οχήματα/ Αντιπροσωπείες/ Αξεσουάρ/ Πετρελαιοειδή. Στην ίδια κατηγορία, η διαφήμιση του μοντέλου Cordoba, με τον τίτλο Να ένα Cordoba κέρδισε το τρίτο βραβείο στις καταχωρήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω βραβεία χωρίζονται σε 17 διαφορετικές κατηγορίες και πως στην τελική αξιολόγηση συμμετέχουν μόνο οι ελληνικές παραγωγές και όχι προσαρμογές των ξένων ενώ την επιμέλεια των διαφημίσεων είχε η διαφημιστική εταιρεία Upset!.
Seat
- Τα κορίτσια 13-15 ετών πρωταθλήτριες του καπνίσματος στην Ευρώπη
- Η αλεπού στο παζάρι – Τι δουλειά είχε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην επίδειξη μόδας της Prada;
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Στην Πιερία με τα αστέρια του Απόλλωνα Ράχης
- Όχι άλλες Κιβωτούς του Κόσμου
- Live η κλήρωση της ΑΕΚ στους «16»
- «Αφήστε τους μαθητές να κοιμηθούν» – Μελέτη λέει ότι τα σχολεία πρέπει να ξεκινούν αργότερα

