Χρυσό Τιμόνι για το Volvo V50
Με το Χρυσό Τιμόνι, που απονέμει κάθε χρόνο η γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, βραβεύτηκε στην κατηγορία των estate το V50 της Volvo.
Για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η Volvo αποσπά μια από τις κορυφαίες διακρίσεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, το βραβείο Χρυσό Τιμόνι (Golden Steering Wheel), το οποίο απένειμε στο νέο V50 η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική κυριακάτικη εφημερίδα Bild am Sonntag.
Aνάμεσα σε επτά ανταγωνιστικά μοντέλα, της κατηγορίας του, το σουηδικό estate αναδείχθηκε νικητής και διακρίθηκε λόγω κυρίως για την ελκυστική του σχεδίαση, το υψηλό επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει, την ευρεία γκάμα των κινητήρων του και τις διάφορες τεχνολογικές καινοτομίες που το πλαισιώνουν.
Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη επιβράβευση για εμάς δήλωσε στην απονομή του βραβείου στο Βερολίνο, ο Hans-Olov Olsson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Volvo Car Corporation. Eνα σουηδικό αυτοκίνητο να παίρνει ένα τέτοιο πολύτιμο βραβείο στην τόσο σκληρή και ανταγωνιστική γερμανική αγορά αποτελεί μεγάλη επιβράβευση, δεδομένου μάλιστα ότι τον νικητή ανέδειξαν οι ίδιοι οι αναγνώστες της εφημερίδας είπε μεταξύ άλλων ο ιθύνων της σουηδικής φίρμας.
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
