
Συνενώνονται δύο δικογραφίες που εκκρεμούν εις βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη
Τη συνένωση δύο δικογραφιών που εκκρεμούν εις βάρος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη διατάζει με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, κρίνοντας πως οι υποθέσεις είναι συναφείς και περιλαμβάνουν κοινά στοιχεία.
51
Τη συνένωση δύο δικογραφιών που εκκρεμούν εις βάρος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη διατάζει με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, κρίνοντας πως οι υποθέσεις είναι συναφείς και περιλαμβάνουν κοινά στοιχεία
Η πρώτη δικογραφία σχηματίσθηκε μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του επιχειρηματία για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος από τον εισαγγελέα Δ.Παπαγγελόπουλο, ο οποίος είχε διερευνήσει καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου.
Και η δεύτερη δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση που έχει υποβάλει εις βάρος του κ. Κόκκαλη το Εθνικό Ίδρυμα Αθλημάτων της Ρωσίας για την υπόθεση της εγκατάστασης και λειτουργίας του παιχνιδιού Λόττο στη Ρωσία.
ΑΠΕ
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας



