Αύξηση 4,4% στις λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο
Αύξηση της τάξεως του 4,4% σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Στο οκτάμηνο η αξία των λιανικών πωλήσεων ενισχύθηκε κατά 7%.
27
Αύξηση της τάξεως του 4,4% σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Η αύξηση αυτή προήλθε από την άνοδο που σημείωσαν οι δείκτες των μεγάλων καταστημάτων τροφίμων (3%), των πολυκαταστημάτων (1,1%), των καταστημάτων τροφίμων, ποτών και καπνού (4,3%), των καταστημάτων φαρμακευτικών και καλλυντικών (9,5%), των καταστημάτων ένδυσης-υπόδησης (8,1%), των καταστημάτων βιβλίων-χαρτικών ειδών (11%) και των καταστημάτων επίπλων, ηλεκτρικών ειδών και οικιακού εξοπλισμού (4,1%).
Στο διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου ο μέσος δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων παρουσίασε ενίσχυση της τάξεως του 7% σε σχέση με το αντίστοιχο οκτάμηνο του 2003.
Η αύξηση του μέσου δείκτη είναι απόρροια των αυξήσεων που καταγράφηκαν στους δείκτες κυρίως των μεγάλων καταστημάτων και τροφίμων (9,2%), των καταστημάτων βιβλίων, χαρτικών και λοιπόν ειδών (8,5%), των πολυκαταστημάτων (7,3%), των καταστημάτων φαρμακευτικών και καλλυντικών (7,6%) και των καταστημάτων τροφίμων, ποτών και καπνού (6,5%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες
- Από τον Μπραντ Πιτ στη Σοφία, τη Τζάκι και τη Μελίνα: Ένας ύμνος στην αληθινή σταρ και μούσα, την Ύδρα
- Φυλακές Δομοκού: Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο Βούλγαρος κρατούμενος για τη δολοφονία του ισοβίτη
- Η «σπάνια κατάσταση» του Τούντορ στην Τότεναμ
- «Βιολάντα»: Νέες αποκαλύψεις για το υπόγειο του εργοστασίου – Πιθανές οι διώξεις και άλλων προσώπων
