
Τοποθέτηση Καραμανλή για τις δηλώσεις Αράπογλου ζητά η ΓΣΕΒΕΕ
Την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ζητάει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας Τάκη Αράπογλου στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.
27
Την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ζητάει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας Τάκη Αράπογλου στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.
Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση της η ΓΣΕΒΕΕ, ο πρωθυπουργός πρέπει να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, επαναπροσδιορίζοντας και υπογραμμίζοντας τις θέσεις της κυβέρνησης.
Σε ότι αφορά στις μικρές επιχειρήσεις, η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει ότι το τραπεζικό σύστημα ουδέποτε «διευκόλυνε» και χρηματοδότησε επενδύσεις τους και, όποτε το έκανε, απαιτούσε εμπράγματες ασφάλειες, βάζοντας και πανωτόκια.
«Οι μικρές επιχειρήσεις ουδέποτε επιδοτήθηκαν από το κράτος και ουδέποτε "κατασπαταλήθηκαν" πόροι για την στήριξή τους. Αυτές οι επιλεκτικές πρακτικές αφορούν και αφορούσαν σε άλλου μεγέθους επιχειρήσεις, τις οποίες δεν αποτολμά να προσδιορίσει ο κ. Αράπογλου με τις "θαρραλέες" απόψεις του περί τα οικονομικά» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει
- Κρίσιμες αμερικανικές υποδομές στο στόχαστρο ιρανών χάκερ, προειδοποιεί το FBI
- Μέριλ Στριπ -Άννα Γουίντουρ: Ποζάρουν για τη Vogue πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας