Πρόσθετες οικονομικές παροχές στους εργαζόμενους της Porsche, λόγω… κερδών
Τα πρωτοφανή κέρδη για την Porsche μεταφράζονται άμεσα σε επιπλέον χρήματα και για τους υπαλλήλους της.
Σε μια περίοδο που η πλειοψηφία των εργαζομένων στις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες έρχεται αντιμέτωπη με πάγωμα μισθών, κλείσιμο εργοστασίων και απολύσεις οι υπάλληλοι της Porsche θα εισπράξουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ετήσιο bonus 3.712 δολαρίων.
Οι πωλήσεις της γερμανικής εταιρείας σημείωσαν νέο ρεκόρ, χάρη κυρίως στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει η Cayenne και σύμφωνα με ανακοίνωση της Porsche, τα προ φόρων κέρδη της θα ξεπεράσουν, για πρώτη φορά στην ιστορία της, το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Σημειώνεται ότι η πρόσθετη οικονομική παροχή έχει το ίδιο ύψος με την αντίστοιχη περσινή και αφορά στους 7.600 μόνιμους υπαλλήλους της διάσημης φίρμας.
Associated Press
- Φάμελλος: Προσβλητική η αφωνία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κράτος επιτελικό στη συγκάλυψη»
- «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο
- Δίχτυα προστασίας από μέδουσες σε επτά δήμους της Στερεάς Ελλάδας
- Mercosur: Η Λάιεν εφαρμόζει τη συμφωνία παρά το ότι πάγωσε στο Ευρωκοινοβούλιο
- Το σενάριο γράφτηκε σε 3 μέρες, η προετοιμασία κράτησε μήνες: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τα γυρίσματα του Rocky πριν από πέντε δεκαετίες
- «Τιτανομαχία» Ρεάλ Σίτι και ματσάρες στους «16» του Champions League – Ο δρόμος ως τον τελικό

