Τρίθυρο Opel Astra με την υπογραφή της OPC
Η γερμανική εταιρία πραγματοποιεί δυναμική εμφάνιση στο Παρίσι με την τρίθυρη έκδοση Astra HPC των 240 ίππων
Παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι δεν θα κάνει μόνο η τρίθυρη έκδοση τουOpel Astra αλλά και μια ειδική η οποίασηματοδοτείται από τα διακριτικάHPC (High Performance Concept) και μοιράζεται τον ίδιο, δίλιτρο, κινητήραπου υπάρχει και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Ο… συνήθης ύποπτος, ο βελτιωτικός οίκος OPC, ανέλαβε και αυτή τηνβελτίωσηαυξάνοντας την απόδοση του μοτέρστους 240 ίππους και τηνμέγιστη τιμή της ροπής στα 310Nm ροπής. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, το Πρωτότυπο Υψηλών Επιδόσεωn απευθύνεται στους απαιτητικούς οδηγούς, σε αυτούς που αναζητούν όχι μόνοεπιδόσειςαλλά καιδυναμικήοδική συμπεριφορά.
Tο Astra HPC καλύπτει τα πρώτα 100χλμ/ώρα σε λιγότερο από επτά δευτερόλεπτα, η τελική του ταχύτητα φτάνει περίπου τα 24χλμ/ώρα ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων.
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά

