31

Έκρηξη αυτοκίνητου από την οποία σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανέφεραν Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες την ώρα της έκρηξης υπερίπταντο στην περιοχή ισραηλινά πολεμικά ελικόπερα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από τις ισραηλινές Ενοπλες Δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι στέλεχος της Χαμάς έχασε την Κυριακή τη ζωή του από αεροπορική ισραηλινή επιδρομή πάλι στην Λωρίδα της Γάζας.

Δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές έχουν σκοτωθεί από τις ισραηλινές Ενοπλες Δυνάμεις την τελευταία τετραετία, ιδίως αφότου ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν δημοσιοποίησε τα σχέδιά του για τη μονομερή αποχώρηση των εποίκων από εκεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό