
Στις 30 Σεπτεμβρίου η εκλογή του νέου προεδρείου του ΣΜΕΧΑ
Στις 30 Σεπτεμβρίου θα εκλεγεί το νέο προεδρείο του ΣΜΕΧΑ σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Βοϊλή από την προεδρία του Συνδέσμου, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας της φερώνυμης χρηματιστηριακής εταιρείας.
71
Στις 30 Σεπτεμβρίου θα εκλεγεί το νέο προεδρείο του Συνδέσμου Μελών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Βοϊλή από την προεδρία του Συνδέσμου, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας της φερώνυμης χρηματιστηριακής εταιρείας.
Η αναστολή λειτουργίας της εταιρείας επιβλήθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς λόγω οικονομικού ανοίγματος ύψους δύο εκατ. ευρώ.
Προσωρινός πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ αναλαμβάνει ο χρηματιστής Χρ.Δαβερώνας, αντιπρόεδρος ο κ. Παντελάκης και γενικός γραμματέας ο κ. Πεντεδέκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πότε αναμένεται να κορυφωθεί
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Κ’)
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς κινούνται σήμερα μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ο πρωθυπουργός της “αριστείας” θα δώσει συγχωροχάρτι για τις “υπηρεσίες” του κ. Λαζαρίδη στα σκάνδαλα;
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;

