«Στάθηκα τυχερός» δηλώνει ο M.Schumacher για το ατύχημα του
Το ατύχημα δεν τον έχει επηρεάσει και ο Michael Schumacher δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί εμπρός στο κοινό της Ferrari και να πανηγυρίσει μαζί τους την κατάκτηση των δύο τίτλων.
Τυχερό που δεν τραυματίστηκε, θεωρεί ο Michael Schumacher τον εαυτό του, μετά το ατύχημα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα στην πίστα της Monza, κατά τη διάρκεια δοκιμών της Ferrari.
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε ανέπαφος από το κατεστραμμένο μονοθέσιο του, παρά τη σύγκρουση στις προστατευτικές μπαριέρες με σχεδόν 300χλμ./ώρα.
«Ήταν έκπληξη για μένα που δεν έπαθα το παραμικρό. Δεν τραυματίστηκα καθόλου, αλλά μόλις είδα το ατύχημα κατάλαβα ότι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί και χειρότερα για μένα» ανέφερε ο Γερμανός.
«Είμαι καλά και έχω ήδη ξεπεράσει το ατύχημα. Κοιμήθηκα λίγο περισσότερο την επόμενη μέρα και όταν ξύπνησα ήμουν έτοιμος να γυρίσω στη δουλειά όπως πάντα» κατέληξε ο 35άχρονος οδηγός.
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)

