31

Τουλάχιστον δέκα Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πύραυλο, που εκτοξεύθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από ισραηλινό ελικόπτερο κατά του καταυλισμού προσφύγων στο Χαν Γιουνίς, στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσαν πηγές των παλαιστινιακών Αρχών ασφαλείας.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγές των δυνάμεων ασφαλείας τονίζουν πως πολλοί από τους τραυματίες ήταν ένοπλοι.

Λίγο πριν από την ρίψη του πυραύλου περίπου 20 ισραηλινά άρματα μάχης, τζιπ, και εκσκαφείς είχαν λάβει θέσεις στη δυτική πλευρά του καταυλισμού, αρχίζοντας να κατεδαφίζουν σπίτια, δύο εκ των οποίων ισοπεδώθηκαν πλήρως.

Ανταλλαγές πυρών ανάμεσα στους Ισραηλινούς στρατιώτες και ένοπλους Παλαιστινίους σημειώθηκαν στην ίδια περιοχή, σύμφωνα πάντα με παλαιστινιακές πηγές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό