53

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Κατά την έναρξη των συναλλαγών την Πέμπτη σημειώθηκε οριακή ανοδική κίνηση. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών βρέθηκε στις 2.300,48 μονάδες ενισχυμένος κατά 0,17%.

Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,22%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει οριακή άνοδο κατά 0,06% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κερδίζει σε ποσοστό 0,65%.

Θετική εικόνα εμφανίζει σχεδόν το σύνολο των επιμέρους κλαδικών δεικτών, με εξαίρεση των Κατασκευών και του Λιανικού Εμπορίου, που καταγράφουν απώλειες σε ποσοστό 1,27% και 0,53% αντίστοιχα.

Ο κλάδος των Βασικών Μετάλλων παρουσιάζει τη μεγαλύτερη άνοδο κατά 1,57% και ακολουθούν των Εκδόσεων με 1,24% και της Κλωστοϋφαντουργίας με κέρδη 0,93%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 14,2 εκατ. ευρώ.

Απο τις μετοχές που έχουν κάνει πράξη, 130 ενισχύονται, 56 υποχωρούν και 72 είναι σταθερές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ