Σε απεργιακές κινητοποιήσεις την περίοδο των Αγώνων προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ
Θεσσαλονίκη: Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, διεκδικώντας με τον τρόπο αυτό την καταβολή του ειδικού Ολυμπιακού επιδόματος.
Θεσσαλονίκη: Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, διεκδικώντας με τον τρόπο αυτό την καταβολή του ειδικού Ολυμπιακού επιδόματος.
Η αρχή των κινητοποιήσεών τους θα γίνει στις 5 Αυγούστου με 24ωρη απεργία και θα ακολουθήσουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις από 13 έως 27 Αυγούστου.
Τις κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο συνέδριό τους που διεξήχθη την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, και, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ, Ηλίας Ιωαννίδης, «αν και το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι εθνικό, εντούτοις οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να δεχθούν την άδικη μεταχείριση της Πολιτείας».
health.in.gr
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
