
«Μπλόκο» ΣτΕ στην ποινή της Επιτροπής Κεφαλαιγοράς στην Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την από 15/7/2004 προσωρινή διαταγή του, ανέστειλε την εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την οποία είχε επιβληθεί τρίμηνη αναστολή παροχής υπηρεσιών αναδοχής στην Ακρόπολις Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.
27
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την από 15/7/2004 προσωρινή διαταγή του, ανέστειλε την εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την οποία είχε επιβληθεί τρίμηνη αναστολή παροχής υπηρεσιών αναδοχής στην Ακρόπολις Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση της χρηματιστηριακής εταιρείας.
Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ακυρώθηκε η δημόσια εγγραφή της Τεχνέργα – Ε.Τσάμπρας ΑΕΤΕ στην οποία η Ακρόπολις ΑΕΠΕΥ ενεργούσε ως κύριος ανάδοχος και είχε επιβληθεί, μεταξύ άλλων, πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ, καθώς η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε διαπιστώσει σοβαρές παραβάσεις του κανονισμού αναδοχών και της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο


