Σταθερές θα παραμείνουν οι τιμές στον τουρισμό, δηλώνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Στα επίπεδα του 2003, με τάσεις μείωσης μέχρι και 10%, θα κυμανθούν φέτος οι τιμές των τουριστικών υπηρεσιών και ιδίως των ξενοδοχείων στη χώρα μας, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος.
27
Στα επίπεδα του 2003, με τάσεις μείωσης μέχρι και 10%, θα κυμανθούν φέτος οι τιμές των τουριστικών υπηρεσιών και ιδίως των ξενοδοχείων στη χώρα μας, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Σε ότι αφορά ειδικότερα τις τιμές στην Αττική, ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι θα τηρηθούν οι προβλέψεις που εμπεριέχονται στην περυσινή συμφωνία των ξενοδόχων με την Αθήνα 2004.
Ο υπουργός Τουρισμός υποστήριξε ότι οι υποδομές φιλοξενίας τόσο των Ελλήνων πολιτών, όσο και των ξένων τουριστών, θα είναι οικονομικά προσιτές, δεδομένου ιδίως ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες θα βρίσκονται επί ποδός για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κερδοσκοπίας.
Οι παραπάνω προβλέψεις για την πορεία των τιμών στηρίζονται σε έρευνα που διενεργήθηκε σε όλη την Ελλάδα, η οποία τέθηκε επί τάπητος την Παρασκευή στη διάρκεια της συνάντησης του κ. Αβραμόπουλου με τους προέδρους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γεράσιμου Φωκά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Βασίλη Μηναΐδη.
«Είναι αυτονόητο, ότι οι υπηρεσίες όλων μας, κράτους και φορέων, θα είναι σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων φαινομένων υπέρβασης και κερδοσκοπίας» κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Μάλτα: Ένας πρόσφυγας διασώθηκε, 150 αγνοούνται μετά τη βύθιση των πλοιαρίου τους στα ανοιχτά της Τυνησίας
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Δεν έχεις εισιτήριο; 100 ευρώ πρόστιμο
- Πόλο: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην εθνική ομάδα
- Πιστή στο ζλότι παραμένει η Πολωνία – Γιατί ο Τουσκ αρνείται το ευρώ
- Ρόμα – Μίλαν 1-1: Τυχεροί στη Ρώμη οι «ροσονέρι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 26.01.2026]
