
Μήνυμα ενότητας από τη Φάνη Πάλλη-Πετραλιά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων
Μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και εθνικής αυτοπεποίθησης έστειλε την Τετάρτη από το 1ο και 3ο Γυμνάσιο Περάματος η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, εμμένοντας ταυτόχρονα στη θέση ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα.
71
Μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και εθνικής αυτοπεποίθησης έστειλε την Τετάρτη από το 1ο και 3ο Γυμνάσιο Περάματος η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, εμμένοντας ταυτόχρονα στη θέση ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα.
Μιλώντας για την έκρηξη στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας, η κ. Πετραλιά δήλωσε ότι ήταν ένα γεγονός, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα.
Απευθυνόμενη στους μαθητές του Περάματος, η κ. Πετραλιά επισήμανε ότι «ποτέ άλλοτε μια μικρή χώρα σαν τη δική μας δεν ανέλαβε το βάρος της ευθύνης να διοργανώσει ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Η Ελλάδα τόλμησε και εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να πετύχουμε».
Σημείωσε δε ότι «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, μπορεί να έγιναν λάθη, μπορεί να έγιναν και μερικές υπερβολές, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι δουλεύουμε όλοι μαζί σήμερα, 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, όλα τα απολύτως απαραίτητα έργα για την τέλεση των Αγώνων».
Η κ. Πετραλιά αναφέρθηκε στα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η χώρα μας από τους Αγώνες, όπως η προβολή της χώρας διεθνώς, η ανάπτυξη του τουρισμού και η αξιοποίηση των αθλητικών έργων και των έργων υποδομών.
Κλείνοντας την ομιλία της, η κ. Πετραλιά τόνισε: «Στο τέλος αυτής της μεγάλης πανεθνικής προσπάθειας δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά τους Αγώνες. Και θέλουμε να είναι μια Ελλάδα καλύτερη, πιο ισχυρή, πιο αισιόδοξη».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο γγ Ολυμπιακών Αγώνων Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Πέτρος Γαλακτόπουλος, οι Ολυμπιονίκες Στέλιος Μηγιάκης, Κάχι Καχιασβίλι, Κώστας Θάνος, Αιμίλιος Παπαθανασίου και Κώστας Φύκας, καθώς και ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος, με το Δημοτικό Συμβούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηθοποιός του «How I Met Your Mother» κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του
- Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους περισσότερους δρόμους της Αττικής
- Ιρανικά ΜΜΕ: Συνάντηση Χαμενεΐ με τον αρχηγό του στρατού – «Θα αντιδράσουμε αποφασιστικά σε οποιαδήποτε επίθεση»
- Τι είπε ο Ραφίνια για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα
- Βρετανία: Σοβαρό ρήγμα στο κομματικό σύστημα έδειξαν οι κάλπες
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ – Έλεγχοι με βάση τα δεδομένα στην πλατφόρμα myDATA
