Τριπλασιάστηκαν τα κέρδη της Motorola το πρώτο τρίμηνο
«Αλμα» 19% σημείωσαν την Τετάρτη στην Ευρώπη οι μετοχές της δεύτερης μεγαλύτερης παγκοσμίως κατασκευάστριας εταιρείας κινητών τηλεφώνων Motorola, καθώς ανακοίνωσε τριπλασιασμό των κερδών της το πρώτο τρίμηνο και αύξηση 42% των πωλήσεων.
27
«Αλμα» 19% σημείωσαν την Τετάρτη στην Ευρώπη οι μετοχές της δεύτερης μεγαλύτερης παγκοσμίως κατασκευάστριας εταιρείας κινητών τηλεφώνων Motorola, μετά τα θετικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου που ανακοίνωσε την Τρίτη μετά το κλείσιμο της Γουόλ Στριτ.
Τα κέρδη της Motorola αυξήθηκαν στα 609 εκατ. δολάρια ή 25 σεντς ανά μετοχή, από 169 εκατ. δολάρια ή 7 σεντς/μετοχή την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 42% στα 8,56 δισ. δολάρια, υψηλότερο επίπεδο των τεσσάρων τελευταίων ετών. Οι αναλυτές, σύμφωνα με το Reuters, προέβλεπαν πωλήσεις 6,76 δισ. δολαρίων.
Η εταιρεία, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι της Nokia, προέβλεψε επίσης υψηλότερα από τα αναμενόμενα κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο.
Οι μετοχές της Motorola στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης ανήλθαν έως τα 19,34 δολάρια. Το βράδυ της Τρίτης στη Γουόλ Στριτ έκλεισαν στα 16,22 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοίβος Δεληβοριάς: «Threesome» στο Κύτταρο για λίγες παραστάσεις
- Ξενοδοχεία χωρίς πόρτα στο μπάνιο: μινιμαλισμός ή οικονομικός συμβιβασμός;
- Βορίζια: Στα δικαστήρια οι γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη – Δικάζονται στο Αυτόφωρο
- Μακελειό στο Μεξικό: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Τουλάχιστον 11 νεκροί και 12 τραυματίες
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Σέρρες: Σε διαθεσιμότητα και επίσημα από σήμερα η καθηγήτρια που φίμωσε τον μαθητή