
Ποινική δίωξη εις βάρος τεσσάρων ατόμων για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου
Ποινική δίωξη για τέσσερα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε τη Δευτέρα ο εισαγγελέας σε βάρος των συλληφθέντων στη διάρκεια των επεισοδίων πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού την Κυριακή.
27
Ποινική δίωξη για τέσσερα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε τη Δευτέρα ο εισαγγελέας σε βάρος των συλληφθέντων στη διάρκεια των επεισοδίων πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού την Κυριακή.
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν τέσσερις ενήλικοι και ένας ανήλικος, ο οποίος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων.
Οι κατηγορίες που απήγγειλε ο εισαγγελέας αφορούν στα αδικήματα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, παραβίασης νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, φθορών και εξύβρισης.
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη.
«Κοριοί» στα αποδυτήρια
Στο μεταξύ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μελετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε με αφορμή τις καταγγελίες για την ύπαρξη μικροφώνων παρακολούθησης (κοριών) στα αποδυτήρια που χρησιμοποίησε ο Ολυμπιακός εν όψει του χθεσινού αγώνα.
Σε ανακοίνωσή του πάντως ο Παναθηναϊκός σημειώνει το θέμα το δημιούργησε «εκ του μη όντος» ο Ολυμπιακός, καθώς αυτό που υπήρχε ήταν η μεγαφωνική εγκατάσταση εκτάκτου ανάγκης, η οποία σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού ειδοποιεί όλο τον κόσμο που υπάρχει εντός και εργάζεται ή παρακολουθεί κάποιον αγώνα να εκκενώσει άμεσα τον χώρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λεάο για το σκάνδαλο με ποδοσφαιριστές και συνοδούς πολυτελείας: «Δεν έχω καμία σχέση με τα γεγονότα»
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων
