Εντολή του Αδάμ Ρεγκούζα για προσωρινούς ελέγχους και είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών
Εντολές για εντατικοποίηση των ελέγχων στις επιχειρήσεις που καθυστερούν την υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ ή δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις, καθώς και για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας.
28
Εντολές για την εντατικοποίηση των ελέγχων στις επιχειρήσεις που καθυστερούν την υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ ή δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις, καθώς και για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών που έχουν οι οφειλέτες του Δημοσίου, έδωσε την Τετάρτη ο υφυπουργός Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας στους επικεφαλής των ελεγκτικών κέντρων και των εφοριών με τους οποίους συναντήθηκε.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η αύξηση των εσόδων στην προσπάθεια εκτέλεσης του προϋπολογισμού. Ο κ. Ρεγκούζας τόνισε στους εφόρους ότι θα αξιολογηθούν με βάση το έργο που θα επιδείξουν.
Αυστηρός ήταν ο υφυπουργός όσον αφορά τις περιπτώσεις όπου οι σχέσεις μεταξύ φορολογικών αρχών και φορολογουμένων δεν είναι οι ενδεδειγμένες: «Θα αντιμετωπίζονται αμέσως με αυστηρότητα και χωρίς διακρίσεις» τόνισε κατηγορηματικά και ζήτησε σε καθημερινή βάση στο γραφείο του να αποστέλλεται ενημερωτικό δελτίο με τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Bιολάντα: Το επιχειρηματικό θαύμα που σκοτείνιασε μέσα σε μια νύχτα
- Ξεκινά η επιβολή προστίμων από έξυπνες κάμερες – Σε ποια σημεία έχουν εγκατασταθεί
- Θεσσαλονίκη: Μείωση τζίρου κατέγραψε την εορταστική περίοδο το 77% των καταστημάτων
- Όταν ένα γκολ στο 96’ άλλαξε το ποδόσφαιρο
- Η νέα ψηφιακή εποχή του ΑΔΜΗΕ: Ένα «έξυπνο» και ανθεκτικό δίκτυο για το ενεργειακό μέλλον της χώρας
- Πτώσεις δέντρων στον παραλιακό δρόμο Βαρέας Μεγάρων – Έκκληση για αποφυγή μετακινήσεων


