Στην Αθήνα το 7ο Συνέδριο Ψυχοθεραπείας
Αθήνα: Στις 20 Μαρτίου ξεκινούν οι εργασίες του 7ου Συνεδρίου Ψυχοθεραπείας από το Παράρτημα Αθηνών του Πανεπιστημίου Ινδιανάπολις σε συνεργασία με το ελληνικό παράρτημα του Employee Assistance Professionals Association (EAPA).
Αθήνα: Στις 20 Μαρτίου ξεκινούν οι εργασίες του 7ου Συνεδρίου Ψυχοθεραπείας από το Παράρτημα Αθηνών του Πανεπιστημίου Ινδιανάπολις σε συνεργασία με το ελληνικό παράρτημα του Employee Assistance Professionals Association (EAPA).
Το συνέδριο, που διοργανώνεται με τη μορφή ημερίδας, θα λάβει χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και θα ασχοληθεί με τις επιστημονικές εξελίξεις σε θέματα ψυχικής υγείας και στρες, ιδίως στο χώρο εργασίας, αλλά και με ζητήματα που άπτονται της αποδοτικότητας και παραγωγικότητας των εργαζομένων.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιήσουν ομιλίες διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, αντιπρόσωποι και μέλη του Διεθνούς Συλλόγου EAPA από το εξωτερικό αλλά και επαγγελματίες αντιπρόσωποι του ευρωπαϊκού και ελληνικού επιχειρηματικού χώρου.
Το συνέδριο χωρίζεται σε 3 ενότητες. Στο πλαίσιο της πρώτης θα συζητηθούν τα προγράμματα υποστήριξης εργαζομένων στη Ευρώπη, στη δεύτερη θα εξεταστεί το εργασιακό στρες σε σχέση με την οικογένεια, ενώ η τρίτη ενότητα θα ασχοληθεί με τον έλεγχο του στρες μέσω θεραπευτικών παρεμβάσεων.
Η παρακολούθηση από το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)