Με οριακά κέρδη άρχισε η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Με οριακά κέρδη άρχισε η συνεδρίαση της Πέμπτης στη Σοφοκλέους, ακολουθώντας την ελαφρώς ανοδική τάση στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 2.493,67 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο, σε ποσοστό 0,10%.
53
Με οριακά κέρδη άρχισε η συνεδρίαση της Πέμπτης στη Σοφοκλέους, ακολουθώντας την ελαφρώς ανοδική τάση στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 2.452,09 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,61%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 26,9 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά στους επιμέρους δείκτες, στην πλειοψηφία τους κινούνται σε θετική τροχιά και την μεγαλύτερη άνοδο έχουν οι εξής: των Εκδόσεων με 1,53%, της Πληροφορικής με 1,04% και των Ασφαλειών με 0,81%.
Αντίθετα τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι εξής δείκτες: του Λιανικού Εμπορίου με 0,71%, των Τροφίμων Ποτών με 0,09% και των Συμμετοχών με 0,05%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,56%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο κατά 0,41% και της μικρής κεφαλαιοποίησης κερδίζει 0,34%.
Ο δείκτης FTSE/ASE 140 ενισχύεται κατά 0,50%. Από τις μετοχές που διακινούνται 142 σημειώνουν άνοδο, 78 υποχωρούν και 65 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Madre mia, έρχονται οι “tsiliadoroi”
- Διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Γαλλία – ΗΠΑ με αφορμή τον θάνατο του νεαρού ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
- LIVE: Χετάφε – Σεβίλλη
- Η ιστορία και και το βάρος της
- Σοκ στη Νέα Υόρκη: Knicks και Rangers στο κατώφλι της ανεξαρτησίας
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ προετοιμάζει το κράτος για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση δολοφονίας του – Τι λένε οι NYT
