
Με άνοδο έκλεισε τελικά το Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη και έτσι ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 2.415,89 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,96%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 533,3 εκατ. ευρώ.
38
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη και έτσι ο γενικός δείκτης τιμών βρέθηκε και πάλι πάνω από τα επίπεδα των 2.400 μονάδων.
Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 2.415,89 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,96%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 533,3 εκατ. ευρώ, καθώς υπήρξαν μεταβιβάσεις πακέτων μετοχών.
Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν όλοι με άνοδο και τη μεγαλύτερη είχαν εκείνοι των Κατασκευών με 2,52%, της Πληροφορικής με 2,36% και των Συμμετοχών με 1,86%. Τη μικρότερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών με 0,59%, των Επενδύσεων με 0,52% και των Τροφίμων-Ποτών με 0,27%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,88%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε 1,81% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο κατά 1,20%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 228 έκλεισαν με άνοδο, 61 υποχώρησαν και 65 παρέμειναν αμετάβλητες.
ΑΠΕ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών

