
Την έκδοση των δολοφόνων του Ρίτσαρντ Γουέλς ζήτησε ο γιος του
Την έκδοση στις ΗΠΑ των υπευθύνων για τον θάνατο του Ρίτσαρντ Γουέλς, που δολοφονήθηκε το 1975 από τη 17Ν, ζήτησε ο γιος του δολοφονηθέντος. Η απάντηση προς τον κ. Γουέλς ήταν ότι οι ελληνικοί νόμοι δεν επιτρέπουν την έκδοση Ελλήνων υπηκόων στις ΗΠΑ.
38
Την έκδοση στις ΗΠΑ των υπευθύνων για τον θάνατο του σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς, που δολοφονήθηκε το 1975 από μέλη της 17Ν, ζήτησε -σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega- ο γιος του δολοφονηθέντος.
Ο κ. Γουέλς, ωστόσο, δεν πήρε την απάντηση που ανέμενε, καθώς από το υπουργείο Δικαιοσύνης τού έγινε γνωστό ότι οι ελληνικοί νόμοι δεν επιτρέπουν την έκδοση Ελλήνων υπηκόων στις ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποια ευρωπαϊκά ομόλογα χάνουν την αίγλη τους
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Stoiximan GBL: Αυτά είναι τα ζευγάρια των πλέι οφ – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Άρης
- Τραμπ: Δεν ξέρουμε ποιος ηγείται του Ιράν – Αραγκτσί: Δεν ξέρουμε αν οι ΗΠΑ είναι σοβαρές στην διπλωματία
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον 40χρονο αφού έχει δολοφονήσει τη 43χρονη
- Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή (2-1) στον τελικό Κυπέλλου με τον Νους! (vids)

