Νέα παράταση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών έως τις 12 Δεκεμβρίου
Νέα παράταση ενός μήνα, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου, για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο με ευνοϊκούς όρους, αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Η προθεσμία έληγε σήμερα Παρασκευή.
27
Νέα παράταση ενός μήνα για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο με ευνοϊκούς όρους αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
Η προθεσμία για την εξόφληση, με ευνοϊκούς όρους για τους οφειλέτες, των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογουμένων, που έχουν βεβαιωθεί στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες και τα τελωνεία, έληξε και το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στη χορήγηση παράτασης έως την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου.
Οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους εφάπαξ με έκπτωση 50% στις προσαυξήσεις καθυστερημένης εξόφλησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνταγή: Ταραμοσαλάτα με πατάτα, ψωμί ή καρύδια
- Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτή μέχρι το μεσημέρι η Βαρβάκειος για τα ψώνια – Πλήθος κόσμου στην αγορά
- Ακίνητα: Χωρίς ιδιοκτήτη 1,85 εκατομμύρια γεωτεμάχια
- Η επιστήμη ξέρει ποιο είναι το σωστό πρωινό
- Καιρός: Αίθριος την Καθαρά Δευτέρα – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
- Το «πράσινο» περιτύλιγμα των BAFTA: Το αόρατο αποτύπωμα της λάμψης των βραβείων στο περιβάλλον

